"Vânătoarea" de vitezomani s-a lăsat cu sute de amenzi la Cluj. Peste 20 de permise, reținute în trei ore

Polițiștii clujeni nu s-au odihnit duminica trecută și i-au căutat în trafic pe vitezomani. Ca rezultat, peste 170 de amenzi au fost date în câteva ore.

Polițiștii rutieri au acționat, duminică, 21 ianuarie, în intervalul orar 16.00-19.00, pentru creșterea gradului de siguranţă rutieră şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 171 de sancţiuni contravenţionale, 111 dintre acestea pentru viteză excesivă, dar și o sancțiune pentru conducerea vehiculului sub influența alcoolului.

Totodată, au fost reținute 23 de permise de conducere, 17 dintre acestea conducătorilor auto sancționați pentru încălcarea regimului legal de viteză, conform IPJ Cluj.

Neregulile privind starea tehnică a autovehiculelor controlate în trafic a condus la retragerea a 5 certificate de înmatriculare.

"Echipajele rutiere au acționat pentru impunerea unei conduite responsabile în trafic, inclusiv cu scopul depistării conducătorilor auto care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise", a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza