Vandalism în Floreşti. Reacţia primarului: "Unii acum au coborât din copaci"

Vandalism în Floreşti. Reacţia primarului:
Mai multe spaţii verzi din cea mai populată comună a României au fost vandalizate în ultima săptămână. Coji de seminţe, ambalaje, bănci stricate şi garduri rupte au fost elementele care au cuprins zonele dedicate relaxării.

Mai multe zone din Floreşti au ajuns să fie vandalizate pe timpul nopţii. Unul dintre cele mai afectate locuri a fost un parc din comună, unde gardul a fost distrus, iar gunoaiele, împrăştiate pe spaţiul verde.

Primarul a avut o reacţie dură pe profilul său de pe o cunoscută reţea de socializare şi i-a comparat pe cei care distrug bunurile comunei cu nişte animale. Acesta a publicat şi mai multe poze care surprind exact dezastrul creat în micul spaţiu care ar trebui să fie unul de recreere.

"Parcă am trai în sălbăticie şi parcă unii acum au coborât din copaci. În Poligonul mic coşul de gunoi al minipărculeţului a devenit ditamai tomberonul! În Parcul ANL, gardul de protecţie al terenului multifuncţional a fost distrus! În Parcul de la Stadion, gardul distrus şi mizerie la 10 centimetri de coşul de gunoi!", a explicat Horia Şulea, pe profilul său de Facebook.

Conform declaraţiilor lui Şulea, toate aceste aspecte au fost sesizate de Poliţia Locală şi s-a întocmit un proces verbal de constatare pentru distrugere. Mai apoi, autorităţile au încercat să redea parcului aspectul iniţial.

"S-a făcut curat, după cum se vede în unele poze... Din nou! Efectiv nu mai am cuvinte!
Nici nu mai ştiu ce să cred. Să fie oare doar nişte animale inconştiente, sălbatice, fără pic de bun simţ, bipede - bineinteles... sau poate e vorba de nişte brute puse să distrugă de alţii. Şi pentru ce? Cât de nebun trebuie să fii pentru a nu realiza că de fapt loveşti într-o comunitate de 35.000 de oameni? Dar pentru unii scopul scuză mijloacele şi ei sunt gata să batjocorească mii de oameni pentru un ţel ipocrit... Păcat!"
, a adăugat primarul.

Comenteaza