Vânt puternic la Cluj duminică seara. Va atinge până la 130 km/h

Vânt puternic la Cluj duminică seara. Va atinge până la 130 km/h

Rafale de vânt de până la 130 km/h vor atinge zona de munte a județului Cluj. S-a instituit o avertizare cod portocaliu. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a transmis o avertizare de tip cod portocaliu de vânt care duminică poate atinge rafale de 110-130 km/h în zona de munte a județului. ”Valabilitatea este din 23.02.2020, ora 20:00 până în 24.02.2020, ora 18:00”, a precizat conducerea ISU Cluj.

Vor fi precipitaţii pe arii extinse şi în general moderate cantitativ în regiunile nordice şi centrale unde vor fi mai ales ploi, iar la munte, cu precădere la altitudini mari, treptat vor predomina ninsorile. De duminică ora 20:00 până luni la ora 18:00, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod portocaliu pentru zona montană, anunţând vânt puternic, cu rafale de peste 110-130 km/h.

Temporar va ninge viscolit, diminuând semnificativ vizibilitatea, la început în Carpaţii Orientali, apoi şi în restul zonei montane, la altitudini în general de peste 1.600 m.

Codul portocaliu vizează judeţele Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Harghita, Mureş, Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiş, Caraş Severin, Hunedoara, Bacău, Vrancea şi Buzău.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza