Vântul puternic a afectat rețelele de curent din Cluj și alte județe. 20 de echipe sunt mobilizate pentru a remedia situația

Vântul puternic a afectat rețelele de curent din Cluj și alte județe. 20 de echipe sunt mobilizate pentru a remedia situația

Din cauza condițiilor meteo extreme, sub coduri portocaliu și galben de intensificări ale vântului, au afectat, în cursul nopții, parțial rețelele de curent din Cluj și alte zone.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile din cursul nopții de luni spre marți, (cod portocaliu și galben de intensificări susținute ale vântului), au fost afectate parțial instalațiile din aria de acoperire a Distribuție Energie Electrică Romania (DEER).

Zonele afectate din județul Cluj sunt: Valea Vadului, Muntele Cacovei, Iara, Cacova Ierii, Mașca.

De asemenea, din județul Prahova au fost afectate zonele: Bălțești, Gornet Cuib, Bogdănești, Telega, Conduratu, Mizil, Mărgineni, Dițești, Filipești de Pădure.

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare", au transmis reprezentanții Distribuție Energie Electrică Romania (DEER).

Vântul puternic a afectat rețelele de curent din Cluj și alte județe. 20 de echipe sunt mobilizate pentru a remedia situațiaZonele afectate de condițiile meteo extreme. Sursă: DEER

Circa 20 de echipe operative care sunt mobilizate în teren, sunt concentrate pentru restabilirea alimentării cu energie electrică a consumatorilor.

 

Comenteaza