Vânzările florăriilor de Valentine’s Day au crescut cu 40% GALERIE FOTO

Vânzările florăriilor de Valentine’s Day au crescut cu 40% GALERIE FOTO
Florăriile clujene pregătesc buchete deosebite de Valentine’s Day pentru clujenii care vor să îşi suprindă iubitele sau soţiile.

Sărbătoarea iubirii, Valentine's Day, creşte vânzările florăriilor din Cluj-Napoca chiar şi cu 40%. Bărbaţii care doresc să le facă o surpriză plăcută iubitelor sau soţiilor lor optează pentru buchete din flori de primăvară.

Clienţii Florăriei Kara achiziţionează de Valentine's Day buchete din flori de primăvară sau cu trandafiri roşii. „A crescut mult vânzarea florilor de primăvară cum sunt freziile, zambilele, lalele, irişii sau a florilor din ghivechi. S-au comandat, în principal, buchete din trandafiri roşii, dar şi flori în ghivechi", a declarat Alexandra Meseşan, designer floral la Florăria Kara. În această săptămână, vânzările de flori au crescut cu câteva zeci de procente. „S-au interesat mai multe persoane şi avem confirmări de buchete de dimensiuni şi valori mai mari. Sunt clienţi care doresc flori mai deosebite şi care ne anunţă din timp ca să aducem acele flori din Olanda. Au crescut cu 30-40% vânzările de flori. Am avut comenzi de buchete deosebite, chiar şi de aranjamente cu flori de primăvară care au costat 300 de lei", a explicat designerul floral.

Totodată, clujenii au posibilitatea de a achiziţiona produse dedicate sărbătorii iubirii din mall-urile clujene, dar şi de la tarabele amplasate în centrul Clujului. Clujenii pot achiziţiona astfel perne roşii sub formă de inimioare, dar şi decoraţiuni din porţelan. Mai mult, la Polus Center, clujenii vor avea posibilitatea ca în perioada 14-17 februarie să sărbătorească iubirea ca şi în Las Vegas şi să se căsătoarească pentru o zi în capela lui Elvis Presley. În 14 februarie, la Polus Center va fi organiza un concert care o are ca şi cap de afiş pe cântăreaţa Antonia.

 

 

Etichete
Comenteaza