Vânzătoare din Gheorgheni, atacată cu un cuţit de un bărbat cu cagulă! A fost scăpată de un trecător

Vânzătoare din Gheorgheni, atacată cu un cuţit de un bărbat cu cagulă! A fost scăpată de un trecător

Un bărbat este cercetat pentru tâlhărie, după ce a intrat, luni seară, într-un magazin din Cluj-Napoca, cu faţa acoperită de o cagulă şi a ameninţat vânzătoarea cu un cuţit. Femeia a fost rănită la mână, la cap şi la gât, în sprijinul ei intervenind un trecător.

”În data de 18.11.2019, în jurul orei 20.00, am fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că, la intersecţia străzilor C- tin Brâncuşi cu strada Lăcrimioarelor, din Cluj Napoca, a intrat într-un magazin o persoana de sex masculin care purta o cagula şi, sub ameninţarea vanzatoarei cu un cuţit, a încercat să sustragă bani”, a transmis, luni seară IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că în ajutorul vânzătoarei a intervenit o persoană care se afla în zonă. ”La scurt timp, a ajuns şi patrula din cadrul Secţiei 3 Poliţie, bărbatul fiind încătuşat. Vânzătoarea a suferit leziuni, motiv pentru care a fost chemată ambulanţa la faţa locului pentru acordarea îngrijirilor medicale. Salutăm spiritul civic de care s-a dat dovadă în acest caz”, a mai transmis IPJ Cluj.

În continuare se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Vânzătoarea magazinului a opus rezistenţă, iar în timpul evenimentului a fost rănită la cap şi gât, iar în zona degetelor de la mâna a fost tăiată cu cuţitul de către agresor.

Comenteaza