Vânzătoarea unui hipermarket din Gheorgheni, cercetată pentru delapidare. Prejudiciu de 4.000 de lei

Vânzătoarea unui hipermarket din Gheorgheni, cercetată pentru delapidare. Prejudiciu de 4.000 de lei
O femeie, casieră la un hipermarket din Gheorgheni, a ajuns pe mâna poliţiei după ce, timp de o lună, a încasat bani de la clienţii magazinului fără să dea bonuri de marcat şi i-a băgat în buzunar. Prejudiciul cauzat este de 4.000 de lei.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 3 au depistat pe Felicia P. de 43 ani, care în calitate de casier la un hipermarket situat în municpiul Cluj-Napoca, încasa diferite sume de bani de la clienţii magazinului fără să elibereze bonul de marcat la produsele cumpărate şi fără să înregistreze plata acestora în casa de marcat, iar ulterior îşi însuşea banii respectivi.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că activitatea infracţională a fost continuată şi s-a derulat în perioada 11 martie - 10 aprilie. Prejudiciul cauzat în valoare de 4.000 lei a fost recuperat şi predat unităţii păgubite", se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Femeia este acuzată de delapidare. Infracţiunea a fost descoperită în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit, desfăşurată de poliţiştii clujeni în perioada 10-11 aprilie.

În urma controlului au fost aplicate 365 sancţiuni contravenţionale, dintre care 115 prevăzute de Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 89 prevăzute de Legea nr. 61/1991 privind ordinea şi siguranţa publică.

Cu ocazia celor 115 acţiuni şi controale desfăşurate au fost depistate cinci infracţiuni.

 

 

Comenteaza