Vestul Sălbatic din Câmpia Turzii, varianta la volan, s-a lăsat cu dosar penal pentru distrugere

Vestul Sălbatic din Câmpia Turzii, varianta la volan, s-a lăsat cu dosar penal pentru distrugere

Polițiștii clujeni au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și distrugere unui tânăr de 23 de ani care a lovit intenționat cu mașina lui, o alta care staționa, la volanul căreia se afla o tânără de 22 de ani. IPJ Cluj transmite că ar fi avut loc și o ceartă între cei doi.

”La data de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din același municipiu, cercetat în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și distrugere.

În fapt, la data de 12 iunie a.c., în jurul orei 03.20, pe fondul unor discuții contradictorii, tânărul este bănuit că ar fi acroșat în mod intenționat un autoturism care staționa pe strada Laminoriștilor, în interiorul căruia se afla o conducătoare auto în vârstă de 22 de ani și alte două persoane.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de azi, tănărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Cluj. 

Comenteaza