Victima crimei din Corneşti, strangulată cu şireturile de la adidaşi VIDEO

Victima crimei din Corneşti, strangulată cu şireturile de la adidaşi VIDEO
Victima oribilei crime din Corneşti a fost sugrumată cu şireturile unei perechi de adidaşi.

Principalii suspecţi ai oribilei crime din 10 septembrie, care şi-au ars victima într-o pădure, au fost prinşi astăzi de poliţişti. Cei doi sunt din Cluj-Napoca şi au vârste de 21 şi 22 de ani. Victima, un tanar de 18 ani, a fost sugrumată cu şireturile de la adidaşi, dusă în beciul blocului şi lovită cu o rangă în cap. În cursul nopţii, cei doi au dus cadavrul în pădurea din satul Igriţia, de lângă Dej, unde i-au dat foc, în speranţa că îşi vor acoperi urmele.

Poliţiştii spun că autorii au fost identificaţi cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere situate la o intersecţie de drumuri judeţene.

Comisarul-şef Valentin Rusu, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale, spune că cei doi au fost identificaţi în urmă cu 24 de ore, pe baza unei informaţii şi a unor imagini de pe camerele de supraveghere dintr-o localitate din vecinătate.

 

Poliţiştii clujeni au reuşit să refacă şi întregul film al tulburătoarei crime: "L-au invitat la domiciliul unuia dintre ei, după ce a ajuns, l-au strangulat cu şireturile de la o pereche de adidaşi care era în apartament, după care l-au dus într-o pătură în beci, de acolo în aceeaşi noapte l-au dus în Igriţia", a mai spus Rusu.

Cu ajutorul unei canistre de benzină cei doi au dat foc victimei, iar trupul a ars timp de două ore. Bărbatul de 22 de ani este acuzat de omor calificat, iar celălalt este acuzat de complicitate la omor. Cei doi riscă ani buni de închisoare, între 15 şi 25 de ani.

(reporter Bianca SUCIU

imagine Alexandru DASCĂLU)

Comenteaza