Victima rănită grav în accidentul de la Cluj, produs de un şofer fără permis, este un poliţist

Victima rănită grav în accidentul de la Cluj, produs de un şofer fără permis, este un poliţist
| Foto: click.ro

Victima rănită grav în urma accidentului produs sâmbătă dimineaţa în judeţul Cluj, este şeful Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Potrivit Poliţiei Cluj, victima rănită grav în accidentul de pe Calea Floreşti, din Cluj-Napoca, de sâmbătă dimineaţă, şeful Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, Florea Daniel.

"Îi suntem alături în aceste grele momente atât pentru el, cât şi pentru noi. Îl aşteptăm cât mai curând, să fie alături de noi”, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs în Cluj-Napoca, în care au fost implicate trei maşini.

Poliţistul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital conştient şi cooperant. Alte două persoane, respectiv ceilalţi doi şoferi implicaţi, au fost duşi la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 20 de ani, care a condus cu viteză şi care nu avea permis de conducere. El a lovit două maşini conduse regulamentar de şoferi din Cluj-Napoca.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza