Video VIDEO CU TRAFICUL DIN CLUJ: "No, hai mă, Qashqai! Dute-n p....!" Cum era să pulverizeze două căruţe un şofer nerăbdător

VIDEO CU TRAFICUL DIN CLUJ: "No, hai mă, Qashqai! Dute-n p....!" Cum era să pulverizeze două căruţe un şofer nerăbdător

Doi căruţaşi au scăpat ca prin minune de la moarte, după o dublă depăşire prin dreaptaa unor șoferi nerăbdători. Totul s-a petrecut în Cluj, iar incidentul a fost suprins cu camera de bord a unuia dintre conducătorii auto implicaţi.

"No, hai mă, Qashqai! ...dar niciodată nu depăși prin dreapta! Iar dacă nu era o depășire, ci era devansare, ai uitat să te asiguri", au scris pe Facebook reprezentanţii Ministerului de Interne, care au făcut public videoclipul cu incidentul. 

"În astfel de situații, faceți manevrele cu mare atenție! Altfel, există riscul să loviți o mașină staționată, o bicicletă, o căruță sau orice alt obstacol aflat pe drum", îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferii nerăbdători

Aceştia au un mesaj şi pentru pentru proprietarii de căruțe: "Oricâți cai putere vă propulsează, tot nu aveți voie să circulați pe drumurile naționale și în municipii. În cel mai bun caz, riscați o amendă destul de mare, iar, în varianta gravă, să fiți pulverizați!".

Comenteaza