Video VIDEO. Doi hoţi au fost surprinşi în timp ce dădeau spargerea într-un local din centrul Clujului

VIDEO. Doi hoţi au fost surprinşi în timp ce dădeau spargerea într-un local din centrul Clujului
| Foto: Captură ecran

Doi tineri au fost surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce au dat spargerea la un local din centrul orașului.

În imaginile postate de patronii localului Spațiu Music-Pub se pot observa doi tineri care au intrat în incinta barului, închis pe perioada verii, şi să fure mai multe sticle de băutură.

"Un pic de răbdare n-aveţi! Ştim că e grea viaţa de noapte în Cluj când e Spaţiu în vacanţă, dar v-am zis că redeschidem în septembrie, chiar nu-i cazu' să spargeţi baru' şi să furaţi băutura. A fost când aţi cerut şi nu v-am dat?! 

Pe la secunda 40 e fain, când găsesc băieţii sticlele, ăla micu' citeşte etichetele şi îl întreabă pe sommelier dacă merită să le ia acasă, dar lu' ăstalalt i se face frig şi se chinuie să îmbrace o haină uitată de voi cândva la garderobă (data viitoare, lăsaţi şi instrucţiuni de folosire).

Altfel, deschidem barul (noi, cu cheia!) vinerea asta, 30 august. Vă aşteptăm (pe uşa de la intrare), iar dacă-i recunoaşteţi pe băieţi, chemaţi-i şi pe ei să le dăm insignele de #topfan", au postat reprezentanţii localului pe pagina de Facebook, alături de imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Comenteaza