Video VIDEO. O femeie bate două fete, în plină zi, la Turda

VIDEO. O femeie bate două fete, în plină zi, la Turda
| Foto: Captură ecran

Imaginile îngrozitoare în care o femeie agresează două fete care stăteau în faţa blocului, în Turda au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Incidentul a avut loc miercuri, 28 august 2019, în jurul orei 19.00. Imaginile șocante au fost suprinse de camerele de supraveghere de pe blocul situat pe strada Lotus nr. 19, scrie InTurda.ro. Filmarea a fost publicată de Gigi Pantea pe pagina sa de Fcaebook şi preluate de mai multe publicaţii locale şi naţionale. 

”Asa ceva este inadmisibil! Distribuiti va rog copilașii care au fost la fata locului și oamenii din bloc care sunt martori sunt îngroziți nu mai zic de fiica mea și acea fata care au luat bătaie. Acea femeie a băgat groaza în copii noștri doamne ce suflet poate avea.”, a scris Gigi Pantea pe pagina sa de Facebook.

Turdeanul Gigi Pantea a declarat, pentru InTurda.ro: “Dânsa după ce a bătut copii noi nu știam nimic, chiar nimic! Intâmplător am aflat și de filmare ca un domn cu suflet mare are camere puse chiar la acea scara de bloc la etajul 2. Ea zice ca copii sau șicanat ei între ei dar nu s-au lovit s-au bătut copii și ea s-a gândit fiind o femeie cu nume în Turda și cu mulți bani, s-a gândit sa facă ea dreptate. Nu este frumos și corect asa CV așteptăm să vedem ce va face politia!”.

Comenteaza