Vilă, mistuită în întregime de flăcări. Pompierii asistau neputincioşi

Vilă, mistuită în întregime de flăcări. Pompierii asistau neputincioşi
O vilă a fost mistuită în întregime de flăcări marţi după-masa, în urma unui incendiu deosebit de violent.

Nefericitul incident s-a petrecut în jurul orei 14:10 pe strada Nichita Stănescu din Dej, pompierii fiind alertaţi de către un trecător, care a observat că acoperişul locuinţei era învăluit în fum. 

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, însă incendiul a căpătat proporţiidin ce în ce mai mari, iar apa din autospeciale s-a terminat. Întrucât pe strada respectivă nu există hidranţi, pompierii au fost nevoiţi să privească neputincioşi flăcările până la venirea unor alte autospeciale pline cu apă, relatează dejeanul.ro.

Cea de-a treia autospecială a ajuns abia după 50 de minute de la declanşarea alarmei, în timp ce cea de-a patra la o oră şi 10 minute, timp în care vila ardea din temelii. 

Vecinii din zonă au dat o mână de ajutor pompierilor şi au încercat să stingă flăcările cu furtunurile folosite la udatul grădinilor, însă intervenţia lor a fost sortită eşecului. De asemenea, în zonă a venit şi primarul Costan Morar, care a fost luat la întrebări de cetăţeni din cauza lipsei hidranţilor.

Comenteaza