Video Vineri începe „Moving Florești”. Primarul Pivariu: „S-au înscris mii de sportivi la această ediție”

Vineri începe „Moving Florești”. Primarul Pivariu: „S-au înscris mii de sportivi la această ediție”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

În perioada 17-19 mai 2024 va fi organizată cea de-a patra ediție a „Moving Florești”, un festival dedicat iubitorilor de sport.

Evenimentul are ca și scop evidențierea sporturilor practicate în comuna clujeană. Deschiderea oficială a evenimentului din acest an va avea loc vineri, 17 mai, în Parcul Poligon începând cu ora 13:00.

Edilul celei mai mari comune din țară, Bogdan Pivariu, a anunțat, la ZIUA LIVE, că la ediția din acest an s-au înscris mii de sportivi.

„Este vorba de a patra ediție a Moving Florești. Este un festival care a crescut de la an la an. La această ediție sunt mii de sportivi care s-au înscris. Vorbim de un festival dedicat iubitorilor de sport. Îi întâlnim pe cei care se ocupă de sportivi și pe părinți, copii, care vor să-și aleagă un anumit sport. Au prilejul de a cunoaște toate sporturile existente pe raza comunei Florești. Vreau să-i felicit pe toți cei implicați în organizare, dar mai ales pe sportivi pentru că ne arată că nu suntem doar o comună educată, ci și una sănătoasă”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Anul trecut, „Moving Florești” a avut un ecou fantastic pentru comunitatea sportivă floreșteană. La cea de-a treia ediție, mii de copii, tineri, părinți și bunici s-au bucurat de sporturile reprezentate de asociațiile din Florești.

Cum arată programul ediției din 2024

Evenimentele sportive se vor desfășura la Sala ANL, Sala Gheorghe Șincai, Terenuri Dumitru Tăuțan, Parcul Poligon, Teren Luna de Sus sau Baza Unirea Florești. În cadrul festivalului vor fi organizate sporturi de echipă precum fotbal, handbal, baschet sau volei, dar și competiții individuale.

Vineri începe „Moving Florești”. Primarul Pivariu: „S-au înscris mii de sportivi la această ediție”

Comenteaza