Foto Viorica Dăncilă, desculță în nisip, pe malul mării. Meci de ping pong cu Teodorovici

Viorica Dăncilă, desculță în nisip, pe malul mării. Meci de ping pong cu Teodorovici
| Foto: Facebook/ Teleman Mihai-Florian

Premierul Viorica Dăncilă, aflată în turneu prin țară, a mers la Sulina, unde a deschis tabăra pentru copiii din diaspora. Dăncilă s-a plimbat desculță pe plajă și a jucat ping-pong cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Viorica Dăncilă l-a ameninţat, sâmbătă, pe ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, în timpul unui joc de ping pong, la Sulina, la tabăra unde participă copii din Diaspora, că riscă remanierea dacă pierde meciul. „Vă anunţ prima remaniere”, a spus Dăncilă, când Teodorovici a ratat.

De asemenea, Dăncilă, însoțită de Eugen Teodorovici și Mihai Fifor, s-a plimbat desculță pe plajă. 

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, le-a povestit, sâmbătă, copiilor din afara graniţelor aflaţi în tabără la Sulina, că atunci când el era copil mânca ciorbă de peşte cu apă din Dunăre, dar şi că premierul Viorica Dăncilă i-a spus că înota în Dunăre, la Sulina.

Eugen Teodorovici le-a spus copiilor că an de an venea la Slulina, în tabără, când era copil, iar când a încercat să îi povestească, sâmbătă, premierului Vioroca Dăncilă despre acest lucru, primul-ministru i-a replicat că ea înota aici, când când era copil.

„Încercam să îi povestesc doamnei prim-ministru despre Sulina, cum eu, acum mulţi ani de zile, veneam an de an la această tabără, în zonă, pescuiam, mâncam ce găteau localnicii, ciorba de peşte cu apă de Dunăre are cel mai bun gust. Doamna premier mi-a spus: <Măi, Eugen, tu îmi spui mie? Eu ştiu de ani de zile. Eu veneam aici, la Sulina, înotam>. Mi-a povestit că mergea la sala de sport. Trebuie să aducem aceste obiective la forma iniţială şi să vă bucuraţi toţi de ceea ce e aici, la Sulina”, a spus Teodorovici.

Peste 3.000 de elevi şi tineri români din ţările aflate în jurul graniţelor şi Balcani, precum şi din diaspora participă la cea de-a XI-a ediţie a taberei ARC, la Centrul de Agrement din Sulina, judeţul Tulcea şi Oglinzi, judeţul Neamţ, precum şi Căprioara, judeţul Hunedoara.

Activităţile organizate în cadrul Programului se vor axa pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare în limba română, pe informarea participanţilor asupra istoriei românilor şi aprofundarea cunoştinţelor de cultură şi civilizaţie românească.

Comenteaza