Vitezomanii şi beţivii la volan, puşi la plată. Poliţiştii au aplicat amenzi de peste 20.000 de lei

Vitezomanii şi beţivii la volan, puşi la plată. Poliţiştii au aplicat amenzi de peste 20.000 de lei
În urma unui control în trafic, poliţiştii rutieri au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare urcă la peste 20.000 de lei.

Acţiunea s-a desfăşurat pe principalele drumuri naţionale, precum şi pe raza municipiului, şi a vizat în principal şoferii care conduc cu viteză excesivă sau neadaptată condiţiilor de trafic, cei a căror autovehicule erau echipate necorespunzător pentru iarnă şi  cei ce conduc sub influenţa alcoolului.

Pentru depistarea lor au fost folosite sistemele de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în ,,cascadă".

"Pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice peste 100 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice în valoare de peste 20.000 de lei. Principala abatere constatată de către poliţişti se referă la nerespectarea regimului vitezei legale", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Totodată, s-au reţinut 10 permise de conducere, iar pentru diverse defecţiuni tehnice au fost retrase două certificate de înmatriculare.

 

 

Comenteaza