Foto Ambasadorul Bangladeshului, în vizită la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a primit miercuri, 14 februarie, vizita Excelenței Sale, domnul Md Daud Ali, Ambasador al Republicii Populare Bangladesh în România.

Din partea UTCN, la întâlnire au participat domnul Rector, Prof.dr.ing. Vasile Țopa și domnul Prorector Relații Internaționale, Prof.dr.ing. Dan Mândru.

Ambasadorul Bangladeshului, în vizită la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

În cadrul întâlnirii, domnul Rector, Prof.dr.ing. Vasile Țopa, a prezentat oferta educațională a UTCN, cu accent pe programele cu predare în limbi străine, direcțiile majore de cercetare ale laboratoarelor și centrelor reprezentative, numărul de candidați din Bangladesh la examenele de admitere din anii anteriori și numărul de studenți din acest an universitar, subliniind dorința UTCN de a intensifica activitățile specifice internaționalizării, în particular de a crește numărul studenților internaționali.

Ambasadorul Bangladeshului, în vizită la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

La rândul său, ambasadorul Republicii Populare Bangladesh în România, a menționat că printre direcțiile de interes majore, la nivelul ambasadei se numără și învățământul superior. Discuțiile s-au concentrat, cu precădere, pe procesul de admitere, iar Excelența Sa, domnul Md Daud Ali, a asigurat UTCN de efortul său de promovare a Universității Tehnice din Cluj-Napoca în Bangladesh și de facilitare a relațiilor cu universitățile din Bangladesh.

La finalul vizitei în UTCN, Excelența Sa, domnul ambasador Md Daud Ali a avut o întâlnire cu studenții din Bangladesh.

 

Comenteaza