Video Foto Vlăduţa Lupău, la filmări pe ponton la Tarniţa cu orchestra şi invitaţi, în ziua în care poliţia a făcut controale

Vlăduţa Lupău, la filmări pe ponton la Tarniţa cu orchestra şi invitaţi, în ziua în care poliţia a făcut controale

Celebra cântăreață de muzică de petrecere, Vlăduța Lupău, a filmat pe un ponton de la Tarnița, un nou colaj muzical pe care îl va lansa pe YouTube. În live-ul publicat pe Facebook, artista admiră peisajul şi spune că sunt o echipă foarte mare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Conform live-ului de pe Facebook, flmarea a fost realizată miercuri, 1 iulie, când poliția a descins la Tarnița pentru a lua măsuri față de cei care nu respectă regulile din starea de alertă. 

 

Câte amenzi s-au dat în urma raziei de la Tarnița. Au fost verificate zeci de ambarcațiuni

Acţiunea s-a desfăşurat miercuri, 1 iulie, în intervalul 13.00-16.00, pe luciul de apă al lacului de acumulare Tarniţa şi pe drumurile judeţene din apropierea acestuia. În cadrul acţiunii au fost legitimate 76 de persoane şi au fost verificate 29 de ambarcaţiuni, efectuându-se verificări şi la 4 societăţi comerciale din zonă.

De asemenea, pe drumurile judeţene, au fost verificate 52 de vehicule, fiind efectuate 22 de testări cu aparatul etilotest, rezultatele testărilor fiind negative. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale. A fost constatată o infracţiune privind nerespectarea regimului aplicabil transportului naval, conform Legii 191/2003.

De asemenea, au fost întocmite 12 note de constatare pentru nerespectarea prevederilor Legii apelor. Astfel, au fost întocmite note de constatare pentru executarea sau punerea în funcţiune de lucrări construite pe ape sau care au legătură cu apele, precum şi pentru modificarea sau extinderea acestora, fără aviz/autorizaţie sau fără respectarea avizului ori a autorizaţiei de gospodărire a apelor, persoanele în cauză, urmând a fi sancţionate contravenţional.

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Gărzii de Mediu Cluj, Apelor  Române şi Hidroelectrica.      

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza