Foto Vrei să circuli pe trotuar în Cluj-Napoca? Atunci pofteşte pe carosabil

Parcare a la Cluj din categoria "Rupe-ţi permisul!" pe strada Făget din Cluj-Napoca în staţia de autobuz: jumătate călare, jumătate pe jos... jumătate în staţia de bus, jumătate pe trotuar. 

Nu toţi care au permis îl merită, lucru care nu e o noutate. La Cluj-Napoca e concurenţă mare şi pentru un loc pe stradă, şi pentru unul de parcare, dar în ultima vreme concurenţa a crescut şi pentru locurile vacante de pe trotuare.

"Tipul ar trebui să îşi mute remorca, ori mai în faţă, ori în alt loc. Acolo nu doar că este staţie de BUS, dar colţul remorcii blochează efectiv trotuarul, azi de dimineaţă am văzut o doamnă care a ocolit remorca pe partea carosabilă şi a fost puţin “vânturată” de o basculantă care trecea în viteză", scrie un clujean pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. 

În cazul în care cineva cu un cărucior ar îndrăzni să circule pe trotuar ar trebui să poftească frumuşel pe carosabil pentru a putea "depăşi" pe stânga şi neregulamentar remorca parcată anapoda. 

Omul mai spune că nu îşi imaginează cum Politia Locală nu a remarcat situaţia cu pricina din moment ce remorca nu este lăsată acolo, nici de câteva ore, o zi, două, sau mai multe. 

Comenteaza