Vrei Untold? Ai nevoie de două doze de vaccin. Emil Boc: „Vom avea festivaluri în acest an, și la Cluj și în toată țara”

Vrei Untold? Ai nevoie de două doze de vaccin. Emil Boc: „Vom avea festivaluri în acest an, și la Cluj și în toată țara”

Primarul Emil Boc, în calitate de președinte al Asociației Municipiilor și Orașelor, a participat la întâlnirea de la Guvernul României la care s-a discutat strategia pentru accelerarea campaniei de vaccinare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

''Economia trebuie să se redeschidă treptat. Evenimentele, activitățile culturale, teatre, opere, cinematografe, festivaluri trebuie să se redeschidă, cu o singură condiție: vaccinare. Un orizont cât mai repede anunțat pentru redeschiderea acestor activități ne va ajuta pe noi să susținem și mai bine campania de vaccinare.

De exemplu, pentru festivalieri, dacă le spunem de acum ”Va fi în august Untold”, foarte mulți vor merge să se vaccineze. Vom reuși numai prin vaccinare să doborâm COVID-19. Eu sunt convins că vom avea festivaluri în acest an, și la Cluj, și în toată țara. Condiția va fi să ai ambele doze de vaccin făcute și să treacă două săptămâni de la a doua doză“, a declarat primarul Clujului, dupa discuțiile cu executivul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza