Weekend cu controale la Cluj. Au fost verificate aproape 2.000 de persoane

Weekend cu controale la Cluj. Au fost verificate aproape 2.000 de persoane

Poliţiştii clujeni au desfăşurat o serie de acţiuni în sistem integrat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, în vederea prevenirii răspândiri noului tip de virus COVID-19.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În cadrul acţiunilor desfășurate de vineri până duminică, au fost verificate unităţi alimentare, zone de agrement, terase, complexe comerciale, săli de  jocuri de noroc şi mijloace de transport în comun.

Au fost legitimate peste 150 de persoane şi au fost verificate 110 societăţi comerciale. Totodată, potrivit IPJ Cluj, au fost verificate 139 de mijloace de transport în comun, fiind legitimaţi peste 1.800 de călători.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale, 24 dintre acestea fiind aplicate conform Legii 55/2020.

Alte 32 de sancţiuni au fost aplicate conform legii 61/1991R,  pentru nerespectarea normelor privind  consumul de băuturi alcoolice în spații publice şi cerşetorie.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, specialiști din cadrul  Direcţiei Sanitar Veterinare, reprezentanţi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi poliţişti locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza