Weekend de coşmar: 45 de şoferi au rămas fără permis

Weekend de coşmar: 45 de şoferi au rămas fără permis
Poliţiştii clujeni au desfăşurat şi în acest sfârşit de săptămână acţiuni pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului.

Astfel, peste 300 de poliţişti  de la structurile de ordine publică, rutier, investigaţii criminale, precum şi din cadrul altor structuri au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie pe raza localităţilor urbane, dar şi în mediul rural.

Poliţiştii au intervenit şi, pentru neregulile constatate (încălcarea normelor de convieţuire socială, ilegalităţi în domeniul pazei obiectivelor, pazei bunurilor şi la regimul comerţului), au aplicat 102 de sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii rutieri au fost prezenţi şi ei pe principalele artere rutiere, pentru fluidizarea traficului, impunerea respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 540 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 84 pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 45 permise de conducere şi au retras 17 certificate de înmatriculare.

 

Etichete
Comenteaza