Weekend început în viteză pentru un tânăr șofer din județul vecin. A fost prins cu 230 km/h. Ce amendă a primit și cât rămâne pieton

Weekend început în viteză pentru un tânăr șofer din județul vecin. A fost prins cu 230 km/h. Ce amendă a primit și cât rămâne pieton
| Foto: Arhivă / Fotografie ilustrativă

Un bărbat dintr-un județ vecin al clujului a fost prins în timp ce conducea cu 230 km/h, cu 100 km/h mai mult față de limita de pe tronsonul pe care se deplasa.

Un şofer de 29 de ani din Maramureş a fost prins, sâmbătă, când conducea cu o viteză de deplasare de 230 km/h, fiind depăşită viteza legală de deplasare cu 130 km/h pe un tronson unde limita de viteză este de 100 km/h, anunţă IPJ Timiş.

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostradă A1 Deva-Nădlac au depistat la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din judeţul Maramureş.

„Pistolul TrueCam a înregistrat o viteză de deplasare de 230 km./h., fiind depăşită viteza legală de deplasare cu 130 km./h. pe un tronson unde limita de viteză este de 100 km./h”, potrivit IPJ Timiş.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 3.300 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.

„Atragem atenţia conducătorilor auto că viteza este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere cu consecinţe grave. Pentru prevenirea acestora, poliţiştii acţionează permanent, cu pistolul TrueCam şi radarele montate pe autospeciale, pentru impunerea vitezei legale de deplasare”, a mai transmis IPJ Timiș.
 

Comenteaza