Winter Dream Florești se deschide astăzi. Primarul Pivariu: „Avem surprize pregătite la fiecare colț”

Winter Dream Florești se deschide astăzi. Primarul Pivariu: „Avem surprize pregătite la fiecare colț”
| Foto: Facebook.com/FlorestiFest

Cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun din cea mai mare comună din țară, denumit Winter Dream Florești, va avea loc în Parcul Poligon și își va deschide porțile joi, 30 noiembrie 2023.

Edilul Bogdan Pivariu promite și în acest an foarte multe surprize pentru comunitatea floreșteană.

Târgul de Crăciun, Winter Dream-Florești are startul azi (joi - n.red.) de la ora 17!

Smiley, Puya, Cabron, Zdob & Zdup, Ad Libitum Voices, Mihail, Ada Milea, MoonLight Breakfast, JazzyBit, coruri de colindători și mulți alții vor ajunge luna aceasta la Florești. Ne vedem jpi în Parcul Poligon la a 2-a ediție Winter Dream, Târgul de Crăciun din inima comunității Floreștiului organizat de Primăria Florești!

Avem surprize pregătite la fiecare colț. Floreștiul își creionează deja propria identitate. Locuitorii din Florești simt că aparține acestei comunități. În special în momentele de sărbătoare creăm împreună amintiri de neuitat. Pe parcursul acestei luni împărtășim dragostea și sărbătoarea Crăciunului în cadrul comunității noastre!”, a transmis Bogdan Pivariu.

„Împreună vom transforma parcul într-un loc de poveste care va răsuna de veselia Crăciunului. Winter Dream e Visul unei nopți de iarnă, astfel ne gândim mereu la cei mici, dar și la cei mari, am pregătit evenimente și activități pentru întreaga familie: concerte live, colinde și spectacole folclorice cu oaspeți de seamă pe Main Stage by Urbano Group, preparate culinare tradiționale și moderne, concerte, ateliere pentru copii și mult-așteptatele întâlniri cu Moș Crăciun în Winter Barn by ING, patinaj pe Joy on Ice by ING, iar Christmas Village te așteaptă cu multe căsuțe cu delicii și cadouri cu suflet. Hai să împărtășim căldura și sărbătoarea Crăciunului în cadrul comunității noastre!”, au transmis și organizatorii Winter Dream Florești.

Programul complet pentru perioada 30.11-03.12.2023 poate fi consultat AICI.

Comenteaza