Wizz Air, primul operator de transport care reia zborurile dinspre Marea Britanie către Ungaria, Portugalia şi Spania

Wizz Air, primul operator de transport care reia zborurile dinspre Marea Britanie către Ungaria, Portugalia şi Spania

Wizz Air este prima companie aeriană care a reluat zborurile comerciale de pe aeroportul Luton din Londra. Zborurile au fost reluate către destinaţii europene, inclusiv Budapesta, Sofia şi Lisabona. De asemenea, Wizz Air intenţionează să reia zborurile către şi din Tenerife şi Tel Aviv, Israel, în săptămânile următoare, în aşteptarea restricţiilor de călătorie.

Întrucât aeronavele aparţinând giganţilor aerieni easyjet, Ryanair şi British Airways sunt obligate să rămână la sol din cauza pandemiei, viitorul industriei pare sumbru. Însă Wizz Air un operator de transport bugetar permite acum pasagerilor să se ajungă în oraşele din estul Europei cu doar 26 de lire sterline.

Pasagerii Wizz Air au început să călătorească, dar au fost nevoiţi să folosească măşti de protecţie, să stea la doi metri unul de celălalt şi să nu mai poată comanda gustări în timpul zborurilor.

Compania maghiară low-cost este prima care reporneşte rutele comerciale dinspre Marea Britanie către mai multe destinaţii europene, precum Portugalia, Ungaria şi Bulgaria.

De asemenea, Wizz Air intenţionează să reia zborurile către şi din Tenerife şi Tel Aviv, Israel, în săptămânile următoare, în aşteptarea restricţiilor de călătorie, scrie Mediafax.

Comenteaza