Zăpadă, da, deszăpezire, ba. Care este situația pe strada ta?

Zăpadă, da, deszăpezire, ba. Care este situația pe strada ta?
Situație hazlie la Cluj: iarna ne ia prin surprindere în fiecare zi.
Ninsoarea abundentă căzută marți seara, începând cu ora 20.00, a creat mari probleme șoferilor care s-au încumetat să circule prin Cluj-Napoca.

Primăria plătește bani grei celor două firme care se ocupă cu deszpezirea în municipiu, Rosal și Bratner Vereș, dar cu toate acestea utilejele nu și-au făcut simțită prezența în Cluj, marți seara, nici măcar pe arterele principale. Până la ora 23.00, pe strada Brâncuși, pe bulevardul Titulescu, pe Calea Turzii, pe străzile Bilașcu, Frunzișului, 21 Decemebrie și Aurel Vlaicu se circula extrem de greu. De asemenea, cititorii ne-au semnalat că în cartierele Gruia, Grigorescu și Dâmbul Rotund, până la ora 23, nu apăruse nici măcar o mașină de deszăpezire.

ZIUA de CLUJ și ziuadecj.ro au semnalat încă de duminică faptul că utilajele de deszăpezire au intervenții întârziate chiar și în cazul unor căderi de zăpadă mult mai puțin masive decât cea de acum. Până marți seară, Primăria a oferit doar comunicate conținând cantitatea de antiderapant folosită și numărul de utilaje pe care reprezentanții firmelor le-au anunțat că au fost prezente pe străzile municipiului.

ziuadecj.ro te invită să ne spui cum este pe strada ta? Se vede asfaltul? Au trecut marți seară utilajele pe sub fereastra ta? Scrie-ne la comentarii.

Comenteaza