Zboruri de la Dublin la Cluj-Napoca în sezonul de vară. 4 curse pe săptămână

Zboruri de la Dublin la Cluj-Napoca în sezonul de vară. 4 curse pe săptămână
| Foto: https://traveltriangle.com/blog/places-to-visit-in-dublin/

Compania aeriană low-cost Ryanair va opera, în sezonul de vară, curse din capitala Irlandei, Dublin, spre Cluj-Napoca, cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână. 

Ryanair a anunțat că va introduce în sezonul de vară două noi rute dinspre Irlanda spre România. Una dintre aceste două rute se va efectua din Dublin spre Cluj-Napoca, cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână.

Cealaltă rută va fi operată tot din Dublin spre Iași, cu o frecvență a zborurilor la fel ca și pe prima rută, cea din Cluj-Napoca, potrivit turdanews.ro

Compania irlandeză Ryanair anunță că va oferi tarife începând de la 29,99 lire sterline pentru călătoriile ce vor fi efectuate în perioada aprilie – octombrie, în cazul rezervărilor efectuate până la miezul nopții de joi, 16 martie 2023.

Într-un city-break la Dublin vei descoperi un oraş cu un spirit şi o strălucire unice, de o primire călduroasă, sesiuni de muzică live, obiective istorice şi spaţii verzi. Capitala Irlandei este suficient de mare să te poţi pierde în ea şi suficient de mică să poţi acoperi totul într-un weekend minunat.

"Fie că te interesează să vizitezi catedrale şi biserici, să te plimbi pe lângă scuarurile şi muzeele georgiene sau să bei o bere stout dintre faimoasele lor sortimente şi să te bucuri de atmosferă într-un pub intim, vei vedea că Dublin şi localnicii săi îi farmecă pe toţi vizitatorii, aşa că ce mai aştepţi? Rezervă locuri către Dublin şi află de ce irlandezii sunt aşa de speciali!", transmite Ryanair.

Comenteaza