Zboruri în premieră spre Amsterdam de pe aeroportul din Cluj

Zboruri în premieră spre Amsterdam de pe aeroportul din Cluj
Zboruri în premieră spre Amsterdam de pe aeroportul din Cluj
Zboruri în premieră spre Amsterdam de pe aeroportul din Cluj
Zboruri în premieră spre Amsterdam de pe aeroportul din Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță lansarea zborurilor regulate către Amsterdam (Olanda), destinație care va fi operată în premieră de către compania aeriană Blue Air, începând de astăzi.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Dacă până acum, pasagerii din Cluj, dar și din întreaga regiune deservită, care doreau să călătorească spre Olanda, o puteau face doar spre Eindhoven,  zborurile Blue Air vor oferi acestora, o nouă posibilitate de conexiune.

Zborurile spre Amsterdam vor fi operate de compania aeriană cu aeronave de tip Boeing  737-800 după cum urmează:

Din 23 mai - Duminică - Cluj-Napoca 8:50 - Amsterdam 10:20 și Amsterdam 11:10 - Cluj-Napoca 14:40

Din 16 iunie - Miercuri și Duminică - Cluj-Napoca 8:50 - Amsterdam 10:20 și Amsterdam 11:10 - Cluj-Napoca 14:40

Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare.

Aeroportul Amsterdam Schiphol, principalul aeroport internațional din Olanda este situat la 9 kilometri sud-vest de Amsterdam. Cu aproape 72 de milioane de pasageri în 2019, este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Europa în ceea ce privește volumul de pasageri și cel mai aglomerat din Europa în ceea ce privește mișcările aeronavelor. Astfel, pasagerii care aleg să călătorească de la Cluj la Amsterdam, au acum posibilități multiple de conexiune atât în Europa cât și intercontinentale.

Orașul Amsterdam este cunoscut pentru arhitectura impresionantă, dar și pentru pitoreștile sale canale, nenumăratele poduri și case vechi, având 101 canale care înconjoară partea interioară a orașului. Turiștii se pot bucura de o diversitate de centre comerciale, cafenele și puburi, de plimbări prin minunatele grădini publice sau croaziere prin renumitele canale, de unde pot admira arhitectura clădirilor și casele plutitoare ale acestui oraș.

Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie și David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, au transmis următoarele: „Suntem convinși că noua destinație se va bucura de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport. Ne dorim să asigurăm diversitate alternativelor de călătorie pe cale aeriană, adaptate la condițiile actuale, astfel vom continua această dinamică, care confirmă premisele pozitive în ceea ce privește recuperarea traficului de pasageri.”                                                    

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați cu un model de business Ultra - Low – Cost și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor, operează în prezent 4 rute regulate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, spre București Otopeni, Dublin, Barcelona și Paris Charles de Gaulle, la care se alătură destinația Amsterdam începând de astăzi, 23 mai 2021.

Zborurile sunt deja disponibile spre vânzare, iar mai multe detalii privind acestea puteți regăsi  accesând site-ul www.flyblueair.com.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza