Zborurile către Spania şi Italia, suspendate încă 14 zile

Zborurile către Spania şi Italia, suspendate încă 14 zile
| Foto: ZIUA de CLUJ

Decizia de a suspenda zborurile către Italia şi Spania vor fi suspendate pentru încă 14 zile a fost luată în cadrul Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă. De asemenea, cei care nu respectă carantina vor fi cercetaţi penal iar cei care ies din izolare vor primi amenzi.

Ordonanţa militară numărul 5 prevede ca zborurile către Spania şi Italia să fie suspendate încă 14 zile.

“Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor spre Spania şi din Spania către România pe o perioadă de 14 zile începând cu data de 31 martie 2020, ora 18.00. Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici spre Italia şi din Italia către România pe o perioadă de 14 zile începând din data de 6 aprilie 2020.”, a declarant Bogdan Despescu.

De asemenea, secretarul de stat, Bogdan Despescu, a declarat că persoanele care părăsesc locul în care au fost carantinate vor fi obligate să reia ciclul de carantinare, plătind cheltuielile dar vor răspunde şi penal. Cei care ies din izolare la domiciliu vor fi introduşi în carantină în centrele speciale şi vor fi amendaţi conform OUG 1/1991.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza