Zborurile Cluj - Varşovia au fost reluate. VEZI programul curselor

Zborurile Cluj - Varşovia au fost reluate. VEZI programul curselor

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță decizia companiei  LOT Polish Airlines de a relua zborurile sale regulate pe ruta Varşovia – Cluj-Napoca – Varşovia,  începând de astăzi, 29 mai 2021, după o întrerupere de aproximativ 1 an, cauzată în mod evident de împrejurările răspândirii pandemiei SARS CoV2 (Covid-19), la nivel european şi global.

Reluarea zborurilor spre capitala Poloniei, Varșovia, face posibilă conexiunea cu unul din cele mai importante hub-uri europene, prin care pot fi accesate cu ușurință și la prețuri accesibile multiple destinații din Europa, America de Nord sau Asia.

Zborurile spre destinaţia Varşovia vor fi operate pentru început cu o regularitate de 1 frecvenţă/săptămână, urmând ca din 22 iunie, zborurile să fie efectuate cu 3 frecvenţe/săptămână, până la finalul sezonului de vară 2021.

Zborurile Cluj - Varşovia au fost reluate. VEZI programul curselor

Domnul Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie, a transmis următoarele:

„Suntem onorați de decizia companiei LOT Polish Airlines de a redeschide zborurile din Cluj-Napoca către Varşovia. Este rezultatul eforturilor depuse de echipa Aeroportului de a readuce la Cluj companii puternice, cu tradiţie, care să asigure creșterea conectivității aeriene cu centre europene importante, contribuind astfel la marcarea unei noi etape cu privire la recuperarea traficului de pasageri existent inainte de pandemie.

Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo a precizat cu această ocazie: “Reluarea zborurilor directe ale companiei aeriene LOT Polish Airlines spre Varșovia transmite un semnal foarte important, mai ales în aceste vremuri dificile și întărește relațiile comerciale și turistice cu capitala Poloniei, oferind de asemenea un acces facil spre destinații din Europa, America de Nord sau Asia, pentru toate tipurile de trafic. Acest lucru ne confirmă încrederea în recuperarea treptată a pieței și necesitatea de a continua eforturile noastre de redresarea traficului de pasageri. “

Aeroportul Frederic Chopin a fost deschis în 1934 iar acum este cel mai mare şi mai modern aeroport din Polonia, fiind situat în Okecie, la 10 km de Varşovia. În 2019, aeroportul a fost tranzitat de aproximativ 19 milioane de pasageri, iar în prezent, aeroportul operează aproximativ 50% din traficul total de pasageri din ţară.

LOT Polish Airlines îmbină tradiția și modernitatea, fiind una dintre cele mai vechi 12 companii aeriene existente din lume și conectând Polonia, Europa Centrală și de Est cu lumea de peste 91 de ani. În fiecare an, compania aeriană găzduiește milioane de călători la bordul aeronavelor sale, transportând peste 10 milioane de pasageri în 2019. LOT Polish Airlines asigură zilnic peste 120 de conexiuni regulate către aproape 100 de aeroporturi din întreaga lume și oferă cele mai convenabile și confortabile condiții de călătorie. În fiecare zi, LOT efectuează în medie 350 de zboruri, care sunt deservite de cei mai experimentați piloți, precum și de un echipaj de cabină profesionist și prietenos.

Mai multe informații şi rezervări pot fi consultate accesând site-ul www.lot.com

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza