Zeci de tineri s-au înghesuit azi la Şcoala de Poliţie, la Ziua Porţilor Deschise. Ce i-a atras VIDEO

Zeci de tineri s-au înghesuit azi la Şcoala de Poliţie, la Ziua Porţilor Deschise. Ce i-a atras VIDEO
Uniforma de poliţist îi atrage în continuare pe tineri, în ciuda problemelor cu care se confruntă oamenii legii. O dovedesc zecile de tineri care au vizitat astăzi Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj cu ocazia zilei porţilor deschise, arată Realitatea TV Cluj.

Tinerii au vizitat sălile de clasă şi laboratoarele şcolii, dar şi simulatorul de trageri sau baza sportivă. De asemenea, ei au avut şansa să afle de la elevi ce înseamnă să porţi uniforma de poliţist. Vezi ce spun câţiva dintre vizitatori, în materialul video

Conducerea şcolii de poliţie din Cluj a cerut suplimentarea locurilor pentru admiterea din acest an.

"În acest moment nu avem date oficiale privind examenul de admitere de anul acesta", spune purtătorul de cuvânt al Şcolii de Poliţie, Alice Popa. "Cu siguranţă va fi organizat examen de admitere. Sperăm să revenim la cifra de şcolarizare pe care o aveam înainte, cel puţin 150 de locuri, anul trecut am avut numai 50 de locuri la examenul de admitere".

Admiterea va fi organizată cel mai probabil în această toamnă şi va consta dintr-o probă eliminatorie la educaţie fizică şi dintr-un examen scris la limba română şi o limbă străină.


Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Cristi Rus

 

Comenteaza