Zi de mare sărbătoare într-o pitorească comună clujeană! Cine va urca pe scenă

Zi de mare sărbătoare într-o pitorească comună clujeană! Cine va urca pe scenă
| Foto: arhiva

În comuna Băișoara, situată în zona montană a Munților Băișorii și recunoscută din punct de vedere turistic, va avea loc duminică, 3 septembrie 2023 „Ziua comunei Băișoara”.

Evenimentul, organizat de Primăria și Consiliul Local Băișoara, cu sprijinul Centrului Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj (CJCPCT), instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, o slujbă religioasă, activități pentru copii, expoziție cu vânzare de produse locale, dar și un spectacol folcloric.

După slujba din biserica din localitate cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, la ora 12:30, la Monumentul Eroilor, va fi oficiată o slujbă de pomenire. Apoi, la Căminul Cultural va fi deschiderea evenimentului, premierea tinerilor talentați și cuplurilor din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

De la ora 14:30, iubitorii de folclor se vor bucura de un spectacol, susținut de tineri interpreți clujeni, alături de cântăreții Florina Trif, Adriana Felea, Carmen Jula, Daniel și Tudor Uțiu, alături de formații de muzică populară și de Moții din Mihai Viteazu. Totodată, cei prezenți se vor bucura de muzică ușoară.

Pe durata evenimentului, cei mici vor avea parte de activități diverse, precum: pictură pe față și jocuri interactive, iar producătorii locali vor expune spre vânzare produse tradiționale.

Zi de mare sărbătoare într-o pitorească comună clujeană! Cine va urca pe scenă

Comenteaza