Foto Zi neagră pe şoselele Clujului: 5 accidente în mai puţin de 24 de ore! Maşină răsturnată, camion pe contrasens şi pieton lovit pe trecere

Zi neagră pe şoselele Clujului: 5 accidente în mai puţin de 24 de ore! Maşină răsturnată, camion pe contrasens şi pieton lovit pe trecere

Şase persoane au fost rănite, între care se numără un pieton în stare gravă, în urma a cinci accidente de circulaţie, ce au avut loc pe drumurile din Cluj în mai puţin de 24 de ore. 

 

Joi dimineaţa, traficul a fost blocat în cartierul Gheorgheni după ce o dubă s-a răsturnat pe strada Vasile Lupu, la intersecţia cu strada Madach Imre. Autoutilitara ar fi acroşat un autoturism care nu i-ar acordat prioritate. În accident au fost implicate trei autovehicule, dintre care două aflate în mişcare. 

Tot joi dimineaţa, pe strada Frunzişului, spre Observatorului, a avut loc o tamponare între o motocicletă şi un autoturism. Potrivit martorilor care au postat şi imagini pe grupul Info Trafic jud. Cluj, motociclistul implicat în accident acuza dureri la umăr.

Un alt accident a avut loc tot joi dimineaţă, în Gilău, pe sensul spre Oradea. Şoferul unui autoturism ar fi schimbat banda de mers fără să acorde prioritate Daciei care venea din spate. În urma impactului cele două maşini au fost avariate.

 

 

O tânără a fost lovită, miercuri seara, pe DN1, pe trecerea de pietoni de lângă Metro de un şofer care nu i-a acordat prioritate. Potrivit IPJ Cluj, victima, în vârstă de 26 de ani, din Suceava, a fost transportată la spital fiind grav rănită.

Cinci persoane, între care un copil, au ajuns la spital, miercuri seara, în urma unui accident în localitatea clujeană Căpuşu Mare, produs de un şofer care a pătruns pe contrasens. Potrivit Poliţiei Cluj, accidentul s-a produs în urma impactului dintre un autoturism şi un camion. În urma accidentului, cinci persoane din autoturism, între care un copil de 10 ani, au fost transportate la UPU Cluj.

 

 

Comenteaza