Zi plină la complexul "Biniște și cai". Cupa României la Obstacole a continuat și sâmbătă

Centrul de echitație Salina Equines, din cadrul complexului turistic "Biniște și cai" de la Turda, este, în acest weekend, gazda Cupei României la Obstacole, cea mai importantă competiție din calendarul național.

Cupei României la Obstacole a continuat sâmbătă cu finalele la copii, amazoane și pe echipe.

La copii, primul loc a fost ocupat de Nasser Maria cu calul Chacco Bello, pe locul secund s-a clasat Barna Ilinca și calul Olimpia, ultimul loc pe podium revenind lui Bene Sofia cu calul Aida Diva.

La Amazoane, medalia de aur a ajuns la gâtul lui Ferencz Katalyn, pe calul Castor. Locul secund a fost ocupat de Takacs Sandra și calul Hannah, în vreme ce ultimul loc pe podium a revenit lui 
Tudoran Ana și calului Serena.

În fine, în competiția pe echipe, primul loc a fost ocupat de CSM Sibiu, cu sportivii Bucur Daniel (cu calul Argentina), Semenov Sofia (Cupido G) și Bucur Ionel (Cassius S). Locul secund a fost ocupat de "U" Cluj, cu sportivii Takacs Sandra (Hannah), Irimia Constantin (Kalinka M) și Cocioba Vlad (Mc Enroe). Clubul Regatul Cailor a încheiat podiumul, cu sportivii Cruceru Ionut (Acochini JJ) și Ghimfus Maria (Lord Leo).

Cupa României la Obstacole are loc la Turda, în perioada 24-27 iunie, în centrul de echitație Salina Equines din cadrul noului complex turistic "Biniște și cai". La startul competiției s-au aliniat 110 cupluri, cai și sportivi, care se vor întrece pe parcursul a 4 zile. Probele încep dimineața, la ora 8:30, și se desfăsoară pana în jurul orei 18, în toate cele patru zile de concurs.

Cupa României la Obstacole de la Turda este cea mai importantă din calendarul competițional din 2021 și este detinată atât amatorilor, cât și sportivilor de performanță de toate vârstele: juniori, seniori și echipe seniori.

Competiția este găzduită de cel mai modern complex ecvestru din România, care oferă condiții excelente pentru echitație, dar și posibilități de cazare ultra moderne, piscină, SPA și un restaurant de top care, împreună cu terenurile de călarie interioare și exterioare, formeaza "Biniște si Cai", un brand nou și premium pe piața ospitalității clujene.

Comenteaza