ZILELE CLUJULUI "Arhitecţii viitorului" au fost premiaţi ieri în piaţa Unirii

ZILELE CLUJULUI
Câştigătorii concursului "Arhitecţii viitorului în anul 2020" au fost premiaţi ieri în Piaţa Unirii. Valoarea premiilor este de 30.000 de lei.


">

Proiectul care a luat locul I, "Cetăţuia", a fost realizat de o echipă formată din Sebastian Ciobanu, Ionuţ Drogoţel şi Daniel Rosu şi a fost coordonat de profesorul Cornelia Trocaru, de la liceul de arte plastice "Romulus Ladea".

Premiul II a fost adjudecat de proiectul "Cluj-Napoca - capitală culturală şi turistică a Europei", realizat de Andrei Ionescu, Timea Kovacs, Izabella Szekely, Gabriel Turcu şi Sarah Weiner şi coordonat de profesorii Adela Dărăban şi Izabella Pokola.

În ce priveşte premiul III, adjudecat de proiectul "Împreună pentru un oraş mai verde", acesta a fost primit de o echipă formată din Raluca Guranda, Septimiu Moldovan, Alexandra Pop, Adelaida Sainius şi Alexandru Zaharia, coordonată de profesorul Cristian Hudrea, de la liceul teologic baptist "Emanuel".

Echipele au fost premiate de primarul Sorin Apostu şi de directorul companiei farmaceutice Terapia Ranbaxy, Dragoş Damian. În total în competiţie au fost înscrise 41 de proiecte iar machetele acestora cântăresc de la câteva sute de grame până la aproximativ zece kilograme, după cum informează Primăria Cluj-Napoca.

Vezi ataşat proiectele câştigătoare.

Comenteaza