Zilele Prieteniei, pe ritmuri de rock, punk, hip-hop, alternative, electro, ska și punk-rock

Zilele Prieteniei, pe ritmuri de rock, punk, hip-hop, alternative, electro, ska și punk-rock
Piața Unirii va vibra în 18 şi 19 iulie pe ritmuri de rock, punk, hip-hop, alternative, electro, ska și punk-rock, cu ocazia celei de-a treia ediţii a Zilelor Prietenei Bergenbier.

Printre trupele deja consacrate vara aceasta se alătură evenimentului şi băieții de la Zdob și Zdub. Roman Iagupov împreună cu membrii trupei vor interpreta piese cunoscute ca "Moldovenii s-au născut", "Dj Vasile", "Țiganii și OZN-ul", "Bună dimineața" sau "Everybody in the Casa Mare".

De asemenea, se pregătește o surpriză pentru fanii trupei E.M.I.L., aceștia urmând să interpreteze în premieră, pe scena Zilelor Prieteniei, piese de pe cel mai recent album al lor, intitulat "I M E N S".

Pasionații de muzică îi vor putea vedea live şi pe Vița de Vie, Șuie Paparude, R.O.A., Coma, Zob, C.T.C, Ska-nk, alături de alte 15 trupe prietene.

Participanţii vor fi întâmpinaţi cu momente speciale și multe surprize, care vor fi dezvăluite în perioada următoare. O noutate o reprezintă aplicația de mobil, Bergenbier 4friends, dezvoltată special pentru seria de concerte.

Zilele Prieteniei vor debuta pe 4 iulie la București, în Piața Constituției, continuând în același ritm și în celelalte orașe: Iași (11-12 iulie), Cluj-Napoca (18-19 iulie), Brașov (25-26 iulie), Craiova (1-2 august) și Constanța (15-16 august).

Comenteaza