Zilele recoltei se ţin şi în pandemie la Cluj

Zilele recoltei se ţin şi în pandemie la Cluj

Zilele recoltei, organizate de Asociația Produs de Cluj, vor avea loc și în acest an. Între 18 și 20 septembrie clujenii sunt așteptați de zeci de producători locali pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Damian”.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Nu a ruginit frunza din vii, avem parte de „vara mică”, cu vreme tocmai bună de târg. Așa că am dat de veste că ne pregătim de Zilele Recoltei 2020 la Cluj Napoca, iar fermierii s-au grăbit să ne răspundă. Toate legumele și fructele autohtone pe care cineva și le-ar putea dori in pivnițe și cămări își dau întâlnire cu viitoarele gazde între 18 și 20 septembrie 2020 pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian.

Și pentru cei care nu mai au vreme de conserve, borcane pline de gemuri, dulcețuri, siropuri sau murături, frumos înșiruite pe standuri, vor aștepta cuminți să fie mutate în cămară. Veniți, fiți parte a sărbătorii care onorează glia și roadele sale! Noi vă așteptăm cu toate cele bune de la Cluj! Un eveniment organizat de Consiliul Județean Cluj, Primăria Cluj Napoca și Asociația Produs de Cluj!”, au anunțat organizatorii.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza