Ziua Copilului, sărbătorită pe Cluj Arena VIDEO

Ziua Copilului, sărbătorită pe Cluj Arena VIDEO
Anul acesta, 1 iunie va fi sărbătorit şi pe Cluj Arena. Copiii clujeni care iubesc sportul sau care, pur şi simplu sunt curioşi să ajungă pe stadionul unde joacă fotbaliştii lor favoriţi,vor putea face acest lucru gratuit chiar de ziua lor.

Invitat la matinalul Realităţii FM Cluj, directorul Cluj Arena, Radu Raţiu, a vorbit despre noul proiect.

"La data de 1 iunie vom avea o zi dedicată copiilor, cu evenimente specifice lor, poate chiar cu un concert care să fie pe placul lor. Vor fi concursuri sportive organizate tot special pentru cei mici", a spus Radu Raţiu, director Cluj Arena.

Cel mai mare eveniment din acest an pe Cluj Arena va fi concertul trupei Roxette care va avea loc în 19 iulie. Pe noul stadion sunt aşteptaţi să vină peste 40,000 de fani. În această perioadă, impresarul cunoscutei formatii trebuie să decidă care vor fi trupele româneşti care vor urca pe scenă în deschiderea spectacolului.

Radu Raţiu a discutat şi despre următoarele evenimente sonore care vor fi organizate pe Cluj Arena: este vorba despre concertul unei alte trupe rock, al cărei nume nu a fost făcut public deocamdata.

Astazi a fost a treia dimineaţă în care Cosmina Fernoagă şi Florin Otrocol, realizatorii matinalului de la Realitatea FM Cluj, au adus, în faţa clujenilor, la raport, invitatul de la ora 9.

 

Etichete
Comenteaza