Ziua Mondială de Prevenţie a Suicidului, sărbătorită cu teatru şi muzică rock

Ziua Mondială de Prevenţie a Suicidului, sărbătorită cu teatru şi muzică rock
Ziua Mondială de Prevenţie a Suicidului va fi marcată în acest an printr-un spectacol-eveniment în aer liber la care vor participa trupe de muzică rock şi actori de improvizaţie.

Astfel, în data de 10 septembrie toţi clujenii interesaţi de soarta celor ajunşi în pragul disperării sunt aşteptaţi la Scena Verde de pe pontonul lacului din Iulius Park la o seară cultural-educativă.

De la ora 18:00 formaţiile Academiei de Rock Cluj Alt 5, Ares şi The Minions vor încânta urechile spectatorilor cu un concert de muzică rock, iar mai apoi actorii Ioana de Hillerin, Doru Catanescu, Bogdan Dumitrescu şi Lucian Pavel îi vor atrage pe cei prezenţi într-un dialog interactiv, în cadrul unui spectacol de teatru de improvizaţie. 

La sfârşitul serii, de la ora 20:00, participanţii vor fi invitaţi să aprindă o candelă în memoria victimelor suicidului. 

Evenimentul este organizat de Alianţa Româna de Prevenţie a Suicidului, sub egida International Association for Suicide Prevention şi a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Proiectul este finanţat de Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca, sub egida şi pentru susţinerea candidaturii la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

 

Comenteaza