ziuadecj.ro a mai depăşit un prag psihologic: 12.000 de vizitatori unici

ziuadecj.ro a mai depăşit un prag psihologic: 12.000 de vizitatori unici
Website-ul de ştiri generaliste din Cluj a ajuns joi la peste 12.000 de vizitatori unici.
ziuadecj.ro şi-a doborât joi, 11 noiembrie, propriul record de vizitatori unici. 12.078 persoane au citit cele mai interesante ştiri din politică, administraţie, economie şi sport pe website-ul cotidianului ZIUA de CLUJ, potrivit trafic.ro. Precedentul record data din 25 octombrie şi era de 11.755 de vizitatori unici.

Acesta este cel de-al cincilea record realizat de ziuadecj.ro în ultima perioadă, caracterizată printr-o creştere accelerată a traficului. Astfel, dacă în urmă cu două luni intrau pe website circa 33.000 de vizitatori unici pe săptămână, acum media săptămânală se apropie de 50.000 de unici.  De asemenea, numărul de afişări săptămânale a urcat de la 190.000 la peste 230.000. Ţelul ziuadecj.ro este să devină, în cât mai scurt timp, principalul site de ştiri generaliste din Cluj.

"Am dezvoltat contentul website-ului pe mai multe direcţii. Pe lângă ştirile din Cluj, pe care le găseau şi până acum pe ziuadecj.ro, cititorii pot afla acum şi informaţii naţionale care le afectează viaţa sau ştiri despre internet - despre Facebook, bunăoară, care va deveni în scurt timp un site mai accesat decât Google. De asemenea, am devenit mai interactivi, pentru că vrem să ştim ce gândesc clujenii. Ne bucurăm că eforturile noastre sunt apreciate de cititori şi le mulţumim că au încredere în ziuadecj.ro", a declarat Ionel Lespuc, project managerul ziuadecj.ro.

Comenteaza