Experienţa unui maghiar la UNTOLD: „Cred că e peste Sziget Festival"

Experienţa unui maghiar la UNTOLD: „Cred că e peste Sziget Festival"
| Foto: https://www.facebook.com/UNTOLDFestival/photos

Daniel, un tânăr maghiar, a vizitat România în urmă cu câteva săptămâni, dar a revenit din nou la noi în ţară pentru a participa la Untold, la Cluj-Napoca. Tânărul spune că şi-a schimbat părerea despre ţara noastră.

Daniel, un tânăr din Ungaria, a avut o părere proastă despre România, dar UNTOLD-ul şi alte oraşe sau locuri pitoreşti de la noi din ţară l-au ajutat să îşi schimbe părerea. 

Despre Untold, festivalul pe care îl consideră cel mai frumos din toată Europa. „Cred că e peste Sziget Festival din multe privinţe. Artiştii de la Untold sunt mult mai buni, dar poate că depinde şi ce stil asculţi. Am venit pentru Above & Beyond şi pentru David Guetta, dar şi ca să mă întâlnesc cu nişte amici pe care i-am cunoscut în Timişoara, doi tineri români cu care m-am împrietenit”, a mai spus Daniel, citat de adevarul.ro. 

La Untold, el a ascultat şi muzică românească. „E de calitate, dar nu îneţeleg cuvintele. Am ascultat Şuie Paparude şi foarte puţin am prins şi din Paraziţii. Primii mi-au plăcut mai mult, sună bine. Concertele au fost pe una din scenele secundare, a fost o experienţă interesantă.

Ca să cunoşti o naţie, trebuie să-i cunoşti şi muzica şi să-i vezi capitala, spunea cineva, iar eu sunt de acord cu asta. Acum rămâne să mai vizitez Bucureştiul, am văzut ceva imagini de acolo şi arată excelent. Prima ocazie ar fi în curând, poate ajung măcar o zi la festivalul Summer Well şi stau măcar două zile în Bucureşti”, a mai afirmat el.

Citeşte mai mult AICI despre experienţa lui Daniel ca turist în România. 

Comenteaza