A intrat cu muniție suficientă să comită un masacru într-un liceu din SUA și deschis focul

A intrat cu muniție suficientă să comită un masacru într-un liceu din SUA și deschis focul
| Foto: https://www.ky3.com/

Un tânăr de 19 ani, înarmat cu o pușcă şi cu muniție suficientă să comită un masacru, a intrat într-un liceu din orașul St. Louis, din sudul Statelor Unite, și a deschis focul asupra elevilor și profesorilor. 

Un nou atac armat într-un liceu îngrozește Statele Unite. O adolescentă și o profesoară au fost ucise, și mai mulți oameni au fost răniți, după ce un bărbat care a pătruns în incinta liceului cu o puşcă şi muniţie şi a deshis focul. 

La 14 minute de când a început să tragă, atacatorul a fost oprit de polițiști, care l-au împușcat mortal. Ulterior l-au identificat: era un tânăr de 19 ani. Acesta venise pregătit cu muniție suficientă să comită un masacru. Polițiștii au spus că venise cu sute de gloanțe.

Deocamdată nu se știe încă motivul pentru care tânărul a comis atacul în școala cu aproximativ 400 de elevi. Dar un supraviețuitor l-a auzit spunând că s-a săturat de toată lumea din acea școală. Poliția a transmis că bărbatul înarmat a absolvit școala anul trecut și nu avea antecedente penale.

Un elev l-a auzit apropiindu-se de o fată și a întrebat-o: „Ești gata să mori?”. Unul dintre elevi a povestit că la un moment dat arma i s-a blocat și astfel copii au avut timp să fugă.

Taniya Gholston, în vârstă de 16 ani, a declarat pentru ziarul St Louis Post-Dispatch că bărbatul înarmat a intrat în clasă și a încercat să o împuște: „Am încercat să alerg și nu am putut. L-am privit în ochi.... am scăpat pentru că i s-a blocat arma”.

Școlile publice din St. Louis au anunțat luni seara târziu că cursurile vor fi anulate marți la liceele Central Visual and Performing Arts și Collegiate School of Medicine and Bioscience, în urma atacului.

loading...
Comenteaza