A murit de Covid-19 la bordul unui avion. Abia după trei luni a fost făcut public cazul

A murit de Covid-19 la bordul unui avion. Abia după trei luni a fost făcut public cazul
| Foto: shutterstock

O femeie a murit în timpul unui zbor din Arizona către Texas, în urmă cu trei luni, după ce a acuzat probleme respiratorii. Femeia suferea de Covid-19. Anunţul oficial a fost făcut abia duminică, potrivit NBC News.

Nu a fost dezvăluită identitatea femeii, ci doar că era originară din Garland, Texas și avea între 30 și 40 de ani. Ea a murit pe 25 iulie, în timp ce avionul se pregătea să decoleze, însă autoritățile din Dallas County au fost informate abia în urmă cu câteva zile că era bolnavă de Covid-19.

Femeia ar fi avut mai multe probleme de sănătate, iar după ce s-a urcat în avion a acuzat probleme respiratorii.

„A devenit dificil pentru ea să respire și au încercat să îi dea oxigen. Nu a funcționat. Ea a murit pe pista de decolare”, a declarat judecătorul Judle Clay Jenkins pentru NBC Dallas. El a precizat că autoritățile locale au fost informate abia în urmă cu câteva zile că femeia avea Covid-19.

Nu este clar dacă femeia știa că este infectată cu coronavirus în momentul în care s-a urcat în avion. Judecătorul a adăugat că moartea tinerei trebuie să reamintească tuturor că „Covid-19 nu are restricții de vârstă” și încurajează oamenii să nu creadă că sunt invincibili în fața bolii doar pentru că „nu sunt în categoria de risc”.

Comenteaza