A MURIT Kirstie Alley, partenera lui John Travolta din "Uite cine vorbește"

A MURIT Kirstie Alley, partenera lui John Travolta din "Uite cine vorbește"

Kirstie Alley s-a stins din viaţă la vârsta de 71 de ani. Actriţa fusese diagnosticată recent cu cancer și era tratată la Moffitt Cancer Center din Florida, a dezvăluit familia ei.

Vestea tristă a fost anunțată prin intermediul conturilor oficiale de pe rețelele de socializare, pe care s-a distribuit o declarație din partea copiilor ei.

"Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume... Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând.

A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu bucuria ei nesfârșită de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare", au transmis cei doi copii ai actriței.

Kirstie Alley a fost cunoscută mai ales pentru rolul Rebecca Howe din serialul NBC „Cheers", despre viața patronilor unui bar din Boston, pentru care a câștigat în 1991 premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie, notează AFP.

Ea a câștigat un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care își crește fiul autist în filmul "David to Madness" din 2020.

Kirstie Alley a jucat și în comedia romantică "Hello Mommy Here Baby" din 1989 - și în cele două continuări ale sale, alături de John Travolta.

Travolta i-a adus un omagiu actriței luni seară, postând pe Instagram o fotografie cu Kristie Alley când era tânără. "Am avut una dintre cele mai speciale relații din viața mea. Te iubesc Kirstie", a spus John Travolta, 68 de ani. "Știu că ne vom revedea", a adăugat partenerul lui Kirstie din comedia "Uite cine vorbește".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza