America, pe picior de război. Trump nu se dă dus, iar susținătorii lui au pătruns cu forța în Capitoliu

America, pe picior de război. Trump nu se dă dus, iar susținătorii lui au pătruns cu forța în Capitoliu
| Foto: Agora.md

Protestatarii pro-Trump au trecut mai multe baricade şi au intrat în clădirea unde Congresul s-a întâlnit pentru a confirma victoria lui Biden. O femeie a fost împușcată în piept.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Stare de asediu la Washington. Protestatarii au intrat în clădirea unde are loc sesiunea de validare a voturilor exprimate de membrii Colegiului Electoral Federal. Şedinţa a fost întreruptă. Au loc ciocniri violente între susţinătorii preşedintelui Donald Trump şi poliţie. O femeie a fost împușcată, iar starea ei este gravă.

Oamenii legii nu au putut să oprească valul. Sute de oameni au ridicat şi au dat deoparte baricadele, strigând „înainte !!”,  în timp ce alergau pe dealul în care se află Capitolul.
 
În interiorul clădirii, Camera Reprezentanţilor şi Senatul SUA inițiaset sesiunea de validare a voturilor exprimate de membrii Colegiului Electoral Federal, organism care a confirmat victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial.
 
Poliţia a dispus evacuarea anexei "Cannon" şi a "Bibliotecii Madison" a Congresului SUA, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie.
 
Conform surselor citate, mai multe obiecte suspecte au fost găsite în apropierea Capitoliului, iar una seamănă cu un dispozitiv exploziv artizanal. Cel mai probabil, este vorba de obiecte plasate pentru a genera o falsă alertă de securitate.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza