Arnold Schwarzenegger, atac la Donald Trump: "Este un lider ratat. În curând va deveni irelevant”

Arnold Schwarzenegger, atac la Donald Trump: "Este un lider ratat. În curând va deveni irelevant”

Coleg de partid cu Donald Trump, celebrul actor nu a ezitat să-l critice pe președintele SUA pentru atacul asupra democrației.

„Ca imigrant în această țară, aș vrea să le spun câteva cuvinte conaționalilor mei americani și prietenilor noștri din lumea întreagă despre evenimentele din ultimele zile.

Am crescut în Austria. Înțeleg pe deplin ce înseamnă Kristallnacht sau Noaptea de Cristal. A fost o noapte de ură la adresa evreilor dezlănțuită în 1938 de echivalentul nazist al celor din Proud Boys (mișcare neofascistă din SUA și Canada, care a fost implicată în asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie – n.r.).

Miercuri a fost Ziua Sticlei Sparte aici, în Statele Unite. Ferestrele sparte au fost cele ale Capitoliului Statelor Unite, dar gloata nu a făcut țăndări doar ferestrele Capitoliului. Ei au zdrobit idealurile pe care le consideram de neatins. Nu au dat jos doar ușile clădirii care adăpostește democrația americană. Au călcat în picioare chiar principiile pe care a fost întemeiată țara noastră”, a transmis Arnold Schwarzenegger.
CITEŞTE CONTINUAREA PE ULTIMELESTIRI.net

Comenteaza