Atac armat într-un campus universitar din SUA. 3 oameni au fost ucişi și alţi 5, răniți. Atacatorul s-a sinucis

Atac armat într-un campus universitar din SUA. 3 oameni au fost ucişi și alţi  5, răniți. Atacatorul s-a sinucis
| Foto: Michigan State University (MSU) Police - Twitter

Un bărbat înarmat a deschis focul luni seara în campusul principal al Universității de Stat din Michigan, ucigând trei persoane și rănind alte cinci.

Înainte de a fi găsit mort câteva ore mai târziu, se pare că dintr-o împușcătură autoprovocată, potrivit declaraţiilor poliţiei, atacatorul a deschis focul şi a ucis cel puţin 3 oameni.

Chris Rozman, șeful adjunct interimar al poliției universitare, a declarat că au fost trase focuri în două locații - într-o clădire academică numită Berkey Hall și clădirea Unirii Michigan State University (MSU), a transmis Reuters

Rozman a spus că anchetatorii nu au informații despre motiv. El a mai spus că universitatea nu cunoștea nicio amenințare adusă campusului înainte de vărsarea de sânge de luni.

Rozman a spus că trei victime au fost ucise și cinci au fost transportate la spital, unele dintre ele cu răni care le-au pus viața în pericol. Doi dintre morți se aflau la Berkey Hall, iar celălalt la MSU Union.

"Suspectul este un bărbat de culoare, de statură mai scund, cu pantofi roșii, jachetă de blugi, purtând o șapcă de baseball de culoare bleumarin", a transmis pe Tweeter Michigan State University (MSU) Police. 

Comenteaza