Bill Gates despre crearea virusului în laborator: Aceste informaţii sunt ”o distragere”

Bill Gates despre crearea virusului în laborator: Aceste informaţii sunt ”o distragere”
| Foto: cdn.cnn.com

Co-fondatorul Microsoft a lăudat China pentru felul în care a reacţionat la focarul de Covid-19 izbucnit în Wuhan. Bill Gates spune că SUA au avut un răspuns „deosebit de slab” în comparaţie cu alţii. Gates spune că numeroasele critici aduse Chinei pentru pandemia de Covid-19 sunt doar o „distragere”.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„China a făcut o mulţime de lucruri bune chiar de la început, ca orice ţară în care apare un virus pentru prima dată", a declarat duminică, pentru CNN, cofondatorul Microsoft.

Gates, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, a spus că SUA au avut un răspuns „deosebit de slab” la pandemia de covid-19, în comparaţie cu alte ţări care au redus la minimum daunele economice.

„Ştii, unele ţări au răspuns foarte repede şi au efectuat multe teste, iar astfel au evitat daune economice incredibile”, a mai spus Bill Gates.

„Acesta este momentul în care trebuie să profităm de evoluţia ştiinţifică, de faptul că suntem împreună în asta, şi să facem teste, să găsim tratamente şi să obţinem acel vaccin”, a mai spus miliardarul.

Întrebat în legătură cu China, Bill Gates a spus că tot ce se spune despre crearea virusului în laborator şi alte informaţii sunt ”o distragere”. "Cred că sunt multe lucruri incorecte şi nedrepte spuse, dar nu este timpul pentru astfel de discuţii", a conchis co-fondatorul Microsoft, pentru CNN, preluat de Mediafax.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza