Bucătarul personal al lui Obama, găsit mort într-un lac, în apropierea unei case deţinute de familia fostului președinte

Bucătarul personal al lui Obama, găsit mort într-un lac, în apropierea unei case deţinute de familia fostului președinte

Bucătarul personal al fostului preşedinte Barack Obama, Tafari Campbell, a fost găsit mort  în urma unui incident petrecut pe un lac din Martha's Vineyard.

Tafari Campbell, 45 de ani, s-a scufundat în timp se dădea cu paddle board duminică seara, în apropierea unei case deţinute de familia Obama, relatează Reuters, conform Mediafax.

Scafandrii au început să-l caute pe Campbell imediat ce au primit un apel potrivit căruia un bărbat care făcea paddle boarding a intrat în apă şi apoi părea că se zbate înainte de a se scufunda. El nu a mai ieşit la suprafaţă.

Cadavrul lui Campbell a fost recuperat luni din Edgartown Great Pond.

El fusese bucătar secundar la Casa Albă şi venise să lucreze pentru familie după ce Obama şi-a încheiat al doilea mandat în 2016, au precizat luni, într-un comunicat, fostul preşedinte şi soţia sa, Michelle Obama.

"Tafari a fost o parte iubită a familiei noastre", au spus soţii Obama într-o declaraţie comună. "Era creativ şi pasionat de mâncare şi de capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună. În anii care au urmat, am ajuns să-l cunoaştem ca pe o persoană caldă, amuzantă şi extraordinar de bună, care ne-a făcut vieţile tuturor un pic mai luminoase."

Bucătarul lasă în urmă o soţie, Sherise, şi doi fii gemeni, au precizat soţii Obama.

În momentul morţii sale, Campbell, care locuia în Dumfries, Virginia, se afla în vizită la Martha's Vineyard, dar familia Obama nu era prezentă, a precizat poliţia statului Massachusetts.

Moartea sa este investigată de autorităţi, a precizat poliţia.

Comenteaza